Bedrijven

Als FIT2000 vinden wij het erg belangrijk om ook bedrijven de mogelijkheid te geven zich aan te sluiten bij een sportclub. Inmiddels zijn al meedere bedrijven bij FIT2000 aangesloten. Als werkgever zorgt u er voor dat uw werknemers gezond en fit blijven. Voor uw werknemers is het een uitgelezen kans om (in de buurt) na werk te sporten, om weer fit naar huis terug te keren.

Daarnaast is het een ontspannen manier om collega’s buiten werk beter te leren kennen. Voor uw werknemers is het interessant omdat zij via deze weg een belastingvoordeel en werkgeversbijdrage krijgen waardoor zij al snel voor 50% goedkoper kunnen sporten en ook voor u is het fiscaal aftrekbaar. Daarbij bieden wij een betere prijs en kwaliteitsverhouding dan onze grote keten collega’s want ook bij FIT2000 bedrijfsfitness staat uw medewerker op Nr. 1.

Voor u als werkgever nemen wij alle uitvoering en opzet uit handen. Het zal u geen extra tijd of geld kosten, het voordeel zit hem alleen in meer tevredenheid van uw collega’s en minder ziekteverzuim binnen uw bedrijf.

Wij gaan graag het gesprek met u aan om te bekijken hoe we dit het beste vorm kunnen geven. Neem vandaag nog contact op met onze sportschool of bekijk onderstaande pagina’s voor meer informatie:

 

Bedrijfsfitness Nederland

Nationaal Gezondheidsplan

Bedrijfsfitness Online

 

Tot snel bij FIT2000!