Over ons

Op zoek naar een sportclub met ,  kwaliteits apparatuur, persoonlijke professionele begeleiding en een groot aanbod van groepslessen (van yoga, spinnen tot kickboksen) in een relaxte sfeer? Dan ben je bij Fit2000 aan het juiste adres!

Ons doel is zorgen dat het voor onze leden aan niets ontbreekt. Dit doen we door het inzetten van de juiste apparatuur, het geven van verschillende soorten lessen maar bovenal door onze professionele en persoonlijke begeleiding. Het is ons streven om samen met jou te zorgen dat je jouw doelen bereikt. Of je nu op zoek bent naar krachttraining of een gebalanceerde workout, bij FIT2000 kan het.

Wij zijn voorzien van een uitgebreid assortiment van kracht- en cardio-apparatuur en geven in ons  ruime complex  verschillende soorten lessen in onze body en mind-, aerobics- en spinning-zalen.

Door onze diverse faciliteiten maken wij de juiste combinatie tussen hard werken, gezondheid en een voldaan gevoel. Ga bijvoorbeeld na het sporten lekker even een shake drinken aan de bar om optimaal te ontspannen, neem een douche in onze luxe kleedkamers of maak gebruik van onze diverse zonnebanken.