VRAGEN OVER ABONNEMENT en aankomende incasso april 2020

VRAGEN OVER ABONNEMENT en aankomende incasso april 2020

Update 31-03-2020

UITLEG aankomende incasso ( april 2020)

Hoe werkt het als u een incasso abonnement heeft.

Wij hebben in onze vorige mededeling uitgelegd dat wij doorgaan met incasseren van aankomende maand april 2020 maar dat u de maand die u betaald heeft echter niet kwijt bent maar dat wij deze ‘bevriezen’ en  later ‘plakken/erbij zetten’ bij uw lopende abonnement.

U bent dus 1 maand NIET kwijt !

Het is natuurlijk wel zo dat wij op 16 maart 2020 moesten sluiten. U heeft natuurlijk wel de hele maand  MAART d.m.v. automatische incasso betaald waarvan wij 2 weken = 50%  gesloten waren. Nu willen we dat als volgt oplossen.:

Aankomende maand APRIL incasseren we dan ook de helft. U betaald dan 50 % dus ook voor de helft.

Zo compenseren wij een hele maand.

Team Fit2000

 

Corona update- 25-03-2020 VRAGEN OVER UW ABONNEMENT

Door de verplichte sluiting kunnen jullie klanten niet sporten en jullie abonnement/incasso contract loopt natuurlijk gewoon door.
Wij hopen natuurlijk dat jullie straks weer snel bij ons kunnen sporten en vragen ook om jullie begrip en steun. Niemand heeft dit kunnen voorzien en dit is dan ook een uitzonderlijke moeilijke situatie.

Wij gaan er nog steeds vanuit dat we 6 april open kunnen gaan.

Wij compenseren dan ook de weken die u niet heeft kunnen trainen. Wij verlengen deze bij uw abonnement ( u krijgt 1 maand erbij ) zodat u deze niet verliest. Ook kunt u een gratis maand geven aan iemand die u kent mocht u dit fijner vinden.
Wij hopen dan ook dat u uw abonnement niet op wil zeggen of wil storneren.

Mocht de verplichte sluiting helaas toch tot 1 juni 2020 duren hebben we andere compensaties voor jullie bedacht en zullen dit dan ook direct aan jullie laten weten.

We wensen jullie veel gezondheid toe.

Team Fit2000

Vanwege de Corona Crisis moeten wij tot tenminste 6 april onze deuren sluiten.  Zorg goed voor jezelf en de mensen om ons heen en blijf vooral lekker in beweging. Wij gaan proberen om jullie via Social media ( facebook en Instagram) op de hoogte te houden van alles.  We hopen jullie snel weer te zien !

 

QUESTIONS ABOUT YOUR SUBSCRIPTION
Q – Due to the mandatory closure, your customers can not exercise and your subscription / collection contract will of course continue?
A – Of course we hope that you will soon be able to workout again and we also ask you for your understanding and support. Nobody has been able to foresee this and this is an exceptionally difficult situation.
We still assume that we will be able to open our doors and welcome you on April 6th accordingly to the government instructions recommendations.
We therefore compensate for the period that you were unable to exercise. We will extend this with your subscription (you get 1 month extra) so that you do not lose it. You can also give a free month to friend or family member if you wish.
We therefore hope that you do not want to cancel or pause your subscription.
If the mandatory closure unfortunately lasts until June 1, 2020. We have already devised other compensations for you and will therefore immediately inform you.
We wish you all a lot of health.
Team Fit2000

 

Due to govenment restrictions to corona virus  we will be closed until the of april. This shut down period may or may not be shortened/lengthened by the government. Please be save and we hop to see you soon !

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *